eDia Tanári tesztek modul

Az eDia-rendszer iskolai integrációját segítve kidolgoztunk egy új, könnyen kezelhető, a pedagógiai munkát reményeink szerint igen hatékonyan segítő „Tanári tesztek” nevű modult.

Az eDia-rendszer ezen modulja lehetőséget kínál arra, hogy a rendszerben lévő, a „Diagnosztikus mérések fejlesztése” című projekt keretein belül gyakorló pedagógusok által kidolgozott, lektorált és kategorizált feladatokból különböző témák és területek szerinti szűrés után saját teszteket állíthassanak össze a pedagógusok (közel 20.000 matematika, olvasás-szövegértés és természettudományos feladatból válogathatnak). A teszt bármely, a pedagógus által meghatározott diáknak kiközvetíthető. A modul használata ingyenes, alkalmazásához csak egy pedagógusi regisztráció szükséges. Az eDia-rendszer „Tanári tesztek” modulja nemcsak mérő, hanem fejlesztő tesztek összeállítását is lehetővé teszti.

A „Tanári tesztek” modulba történő regisztráció és annak használata független az iskola korábbi eDia rendszerbeli regisztrációjától és adatbázisaitól.


A modul a következő internetes címen érhető el: teszt.edia.hu

 


 

Vissza a főoldalra