Tanulni öröm! – eLea

Üdvözöljük az eLea oldalán! Az eLea az e-learning kifejezésből származik, ami tág értelemben a különböző infokommunikációs eszközök által támogatott tanítási-tanulási formákat jelenti. Az oldalon olyan fejlesztőprogramokat, módszertani segédanyagokat talál, amelyek alkalmazása eredményesebbé teheti a tanórai és a tanórán kívüli foglalkozásokat, használatukkal a tanulás és a tanítás örömforrássá válhat.

A programok demó verzióinak megtekintéséhez egy rövid regisztráció szükséges, melynek során a megadott email címre küldhetünk egy azonosítót, amivel be tud lépni az egyes programokba. A feladatok egy része hanganyagot is tartalmaz, ezért kérjük, figyeljen arra, hogy az eszköze (számítógép, tablet) ne legyen teljesen lehalkítva!

Regisztráció


A programokat folyamatosan fejlesztjük, a kipróbálás tapasztalatai alapján bővítjük és módosítjuk őket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését valamelyik program iránt, akkor a Szegedi Pedagógiai Műhely kutatói örömmel fogadják vállalkozó kedvű iskolák, pedagógusok jelentkezését a programok kipróbálásában és továbbfejlesztésében. Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

eLea Kutatásszervező Csoport
email: iskola@edu.u-szeged.hu
Telefon: 62/544-628, 62/343-487

Csatlakozzon a kutatás-fejlesztési folyamatba, hogy közösen, a kutatók és a pedagógusok tudásának hatékony összekapcsolásával olyan fejlesztőprogramokat készíthessünk, amelyek a tanítást és a tanulást eredményesebbé, örömtelivé teszik a pedagógusok és a diákok számára is!