DTTK logó

Tanulni öröm! – eLea

Üdvözöljük az eLea oldalán! Az eLea az e-learning kifejezésből származik, ami tág értelemben a különböző infokommunikációs eszközök által támogatott tanítási-tanulási formákat jelenti.

Az SZTE Oktatáselméleti Kutatócsoport, az MTA-SZTE Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport, valamint az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoport, valamint munkatársai számos olyan fejlesztőprogramokat és módszertani segédanyagokat dolgoztak ki, amelyek alkalmazása eredményesebbé teheti a tanórai és a tanórán kívüli foglalkozásokat, használatukkal a tanulás és a tanítás örömforrássá válhat.

A programok demó verzióinak megtekintéséhez szükség van egy belépő kódra. Ehhez kattinson a “Kérek egy jelszót a demó verziók kipróbálásához” gombra, hogy az email címére elküldhessük a belépéshez szükséges jelszót. A demó verziókhoz kattintson a programok képeire. A feladatok egy része hanganyagot is tartalmaz, ezért kérjük, figyeljen arra, hogy az eszköze (számítógép, tablet) ne legyen teljesen lehalkítva!

Kérek egy jelszót a demó verziók kipróbálásához

A küldött jelszóval mindegyik program demó verzióját megtekintheti.


A programokat folyamatosan fejlesztjük, a kipróbálás tapasztalatai alapján bővítjük és módosítjuk őket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését valamelyik program iránt, akkor a Szegedi Pedagógiai Műhely kutatói örömmel fogadják vállalkozó kedvű iskolák, pedagógusok jelentkezését a programok használatában és továbbfejlesztésében. A programok teljes verzióinak használatához egy rövid regisztráció szükséges, melyet az alábbi gombra kattintva tehet meg:

Regisztráció a programok használatához

Csatlakozzon egy kutatás-fejlesztési folyamatba, hogy közösen, a kutatók és a pedagógusok tudásának hatékony összekapcsolásával olyan fejlesztőprogramokat készíthessünk, amelyek a tanítást és a tanulást eredményesebbé, örömtelivé teszik a pedagógusok és a diákok számára is!

Amennyiben kérdése, észrevétele merülne fel a programokkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

eLea Kutatásszervező Csoport
email: iskola@edu.u-szeged.hu
Telefon: 62/544-628, 62/343-487